Friday, 19 December 2014

worst night ever








Aku bukan "suka" dia dengan niat nak jadikan dia boyfie pon.

NO.

takde pon niat camtu. memang aku anggap dia kawan pon.

tapi aku memang suka flirt around. nak nak dengan orang yang macam serius empat rius macam dia tu.

tapi, tak tau la kalau dia rasa aku "suka" dia betul betul pulak.

yeah, kalau nampak dari gaya aku tweet

macam aku dah tangkap feeling dengan dia.

tapi, jangan risau la

aku kalau suka orang pon. takdanya sampai orang kata cane, nak jugak dia jadi boyfie aku.

NO.

aku bukan jenis macam tu. kalau suka, aku cakap suka.

sebab yela kan.

tak salah pon cakap suka sape sape.

lain la kalau aku merayu gilaa dekat sape sape, yang aku suka dia and nak dia suka aku balik

tapi.

tu la.

selagi aku tak cakap direct dengan dia yang aku suka dekat dia maknanya aku just flirt around.

saja.

no hard feeling.

tak payah nak risau you gonna hurt my feeling ke ape.

sebab, bila dia macam risau he's gonna hurt my feeling or wat not.

ayat tu sebenarnya yang cederakan aku.

the 'worst' feeling ever.



tapi, tu la. yang aku terasa kenapa?
sebab malam ni memang malam paling 'worst' bagi aku.
dengan orang yang aku sayang bagai nak rak dulu pon muncul and buat aku sedih kaw kaw
dengan orang yang aku say NO pon still tak abes abes
tiba tiba baca pulak ayat 'dia'

How do i say this so that i dont hurt your feelings, no, just no, okay?

memang aku saje flirt with dia selama ni sebab taknak fikir pasal orang lain yang tak abes abes buat jiwa aku kacau pon
nak nak, dia jiwa kental kan
tapi, now. dia pulak.


'worst night ever'

ke aku je yang overthinking sampai semua tweet aku baca macam tikam jiwa aku satu persatu?


-off-

bye